Biologisch of niet?

U wilt graag duurzame producten kopen van betrouwbare bedrijven. Om u gelijk gerust te stellen: Natural Bulbs is gecertificeerd biologisch leverancier. Wij maken zelf graag onderscheid tussen biologische producten en duurzaam geteelde producten. U kunt ze beiden bij ons vinden. Wij hebben alles zo geordend dat u kunt bestellen naar uw voorkeur. Natural Bulbs is gespecialiseerd in natuurlijk geteelde producten, dus zonder gebruik van kunstmest of vervelende chemische middelen. Dit vraagt om een samenwerking met de natuur en een gezond biodivers bodemleven.

 

BIO = biologisch NL-BIO-01

Onze biologische bloembollen herkent u aan het logo en dragen de keurcode NL-BIO-01. Download hier ons biocertificaat.

 

Deze biobollen bevatten BIO in hun naam.

 

 

Bio certificaat Natural Bulbs

IO = In omschakeling naar biologisch NL-BIO-01

Wij vinden het heel belangrijk dat nieuwe kwekers de kans krijgen om om te schakelen naar biologisch. Zij worden streng gecontroleerd door Skal, houden zich aan alle biologische principes en zijn dus al heel ver op weg. Onze producten in omschakeling kunt u herkennen aan de IO in de benaming en het NL-BIO-01 kenmerk onderaan. Het groen EU BIO logo wordt dan pas het volgende jaar na goedkeuring toegevoegd aan deze producten.

Hoe vind ik dat terug?

Bij elk product vindt u onderaan een lijst met productkenmerken. Daarin wordt bij ''kweker '' melding gemaakt van bovengenoemde keurcode (NL-BIO-01)

 

Ik wil alleen biologische producten

Dat kan want al onze artikelen zijn 100% biologisch. Of u klikt op deze kopregel en u krijgt alleen de producten die gecontroleerd geteeld zijn volgens het NL-BIO-01 keurmerk. U kunt altijd vanuit elk scherm de zoekopdracht rechtsboven gebruiken en op BIO zoeken, of nog simpeler: u klikt in de linkerkolom op het woord BIOLOGISCH.

 

Logo GroeneZaken