• Dahlia Ragged Robin
  • Dahlia Ragged Robin
Dahlia Ragged Robin

Dahlia Ragged Robin

  • B1002-1

UITVERKOCHT

Is het een Dahlia of een vaste plant? De lezers van 'Uit Eigen Tuin' maalden daar niet om en gaven Ragged Robin een eerste prijs op een tuin vol noviteiten! Bronsgroene bladeren en robijnrode enkele bloemen met puntige golvende bloemblaadjes. Stengels zijn kastanjebruin.U kunt de hele zomer bloemen snijden tot laat in de herfst. Duurzaam geteeld door een kweker die een natuurlijke bodemgezondheid gebruikt zonder chemie om deze mooie knollen gezond te telen.

1 stuks per verpakking. Zware knollen (>80gr p.st) (of kies bij inhoud per 5 stuks voor extra voordeel voor 1 m2 grond.)

€ 4,65
Inclusief belasting
De prijs incl. btw is afhankelijk van de belasting in uw land. Na invoeren van uw adres ziet u de voor u geldende tarieven.
Uitverkocht

Dahlia's bloeien in de zomer. Een enorm fijne snijbloem vanuit uw eigen tuin. Bloeien door tot einde herfst. Een beetje in de vergetelheid geraakt, maar enorm bevredigend om deze ecologisch geteelde knollen nog in het voorjaar te planten voor veel plezier in de zomer

Verwijder uitgebloeide knoppen en stimuleer daarmee de aangroei van nieuwe. Indien u een bredere plant wilt met meer knoppen kunt u direct na de eerste uitlopers kiezen om deze terug te snoeien. De planten komen dan heel goed weer terug met meer takken en knoppen, dus ons advies is: doen!

B1002-1

Specificaties

Groep
dahlias bijenvriendelijk
Kleur
Rood
Hoogte
50-60cm
Bloeiperiode
Zomer en Najaar (jul-nov)
Leveringsmaanden
april-mei
Bloembol
Grootste maat
Kweker
DUURZAAM Natural Bulbs
Bloemdiameter
5-10 cm
Voorkeur plaatsing
Zonnig