Over Natural Bulbs

Door heel Europa zorgen wij voor blije bijen en mensen dankzij een verantwoorde manier van tuinieren. Doordat wij uitsluitend biologisch geteelde bloembollen, planten en zaden verzenden, zijn wij de erkende specialist. Natuurliefhebbers vertrouwen ons vanwege het meest uitgebreide biologische sierteelt assortiment en onze missie om in heel Europa tuiniers bewust te maken van de noodzaak om van kunstmest en chemische middelen af te blijven en juist goed voor het bodemleven te zorgen in samenwerking met de natuur.

Vacature: Teamleider productie (vaste aanstelling)

Doel van de functie

Klanten worden blij van het verzorgde pakket biologische bollen of planten via de webshop van Natural Bulbs. Zij ervaren het gemak van online bestellen en hun verwachting wordt overtroffen door de persoonlijke aandacht die wij aan het pakket hebben geven en de snelle verzending.

Wat ga je doen?

• Je werkt samen met het hoofd logistiek, afhankelijk van je ervaring meer of minder zelfstandig.

• Je stuurt seizoenswerkers aan bij het verpakken van onze artikelen en het orderpicken om de pakketten tijdig bij de klant te krijgen

• Je werkt mensen in hoe ze met telmachines moeten werken en waar ze op kunnen letten om gezonde bollen en planten te verpakken

• Je werkt mee en geeft met dadendrang, wijsheid en een opgewekt karakter het goede voorbeeld aan teamleden

• Je werkt ook met de front en backoffice systemen (webshop software gekoppeld met een klein MRP systeem) en maakt werkplanningen

• Je vervangt het hoofd logistiek bij afwezigheid

Team Natural Bulbs

Waarom in een kleinere organisatie werken?

Voor de meesten van ons geldt dat we ongeveer veertig jaar van ons leven werken. Het is een gemiste kans als we dat beleven als ‘moeten werken’. Als je doet wat je leuk vindt en waar je goed in bent, draagt werk in belangrijke mate bij aan je levensgeluk. Bij ons ken je iedereen in het bedrijf en zit je aan tafel bij het maken van de belangrijke beslissingen. Zelfstandigheid: soms leer je van een ander door te observeren, maar soms leer je meer van een doel voor ogen hebben en zelf moeten nadenken op welke wijze je het vraagstuk gaat oplossen. Dat laatste kan in een kleinere onderneming juist heel goed. Vooral indien je niet in 1 hokje geplaatst wil worden zoals in grotere organisaties vaak gebeurt.

Wat we zoal bieden?

• Ruimte om te leren en te groeien

• De voldoening om mee te bouwen aan de groeiende interesse in ecologisch tuinieren

• Bijdrage aan een eventuele opleiding

• Een marktconform salaris en pensioenregeling CAO Bloembollengroothandel

• Uitzicht op een vaste aanstelling na een proefperiode

Wat moet je kunnen?

• Talen: Nederlands vereist, Engels, Duits en Frans een pré

• Analytisch en accuraat zijn

• Handig met computers, mobiele scanning en printers

• Bereid zijn 4 tot 5 dagen per week te werken en indien noodzakelijk overuren te maken

• Fysiek in staat om kratten te tillen, want wij verwerken de bollen echt in de schuur tot een samengesteld product met traceerbaarheidseisen en alles erop en eraan. Dat is een assemblage proces.

Opleiding

Voor deze functie heb je minimaal een afgeronde mbo niveau 4 of hbo opleiding nodig. Heb je wel in huis wat er voor de uitdaging nodig is maar net (nog) niet het juiste papiertje en wil je als trainee in de functie opgeleid worden, laat dan ook van je horen.

Meer weten en interesse?

Neem direct contact op met ons via de mail aan smile@naturalbulbs.nl of bel op 023-5477900

Je kunt je richten tot Robert Heemskerk (directeur) en Rob van Reisen (hoofd logistiek)

Vacature: inpakker bloembollen (seizoenswerk)

Wat ga je doen?

Klanten blij maken door onze bloembollen verzorgd handmatig te tellen en verpakken in duurzame papieren zakjes. Met collega's samen zorgen voor een fijne werksfeer.

Wanneer?

We starten eind juli 2022 met verpakken en het seizoen loopt door tot begin december 2022. Daarna starten we pas weer half februari 2023.

Past dit werk bij jou?

Je hoeft geen werkervaring te hebben, maar dient wel accuraat en zorgzaam te zijn met een opgewekt karakter.

Uren per dag of week?

Je kunt parttime of fulltime werken bij ons, liefst minimaal 3 x 4 uur of tot 40 uur per week.

Verdiensten?

Die zijn goed, conform CAO Groothandel in de Bloembollen. Wij vullen aan met reiskosten voor mensen die hele dagen werken.

Meer weten en interesse?

Neem direct contact op met ons via de mail aan smile@naturalbulbs.nl

Je kunt je richten tot Rob van Reisen (hoofd logistiek) of whatsapp met hem op 06-51897781