Landschapsinrichting

Verwilderende biologische bloembollen doen het uitstekend in de openbare ruimte

Contact

Blije bijen

Bij Natural Bulbs werken we liever samen met de natuur dan tegen de natuur. Daarom vermijden we bestrijdingsmiddelen en kunstmest in de teelt.

Door de biologische teeltprincipes te omarmen slaagden we erin een beweging op gang te brengen. Wij bieden kwekers een economisch perspectief in de omschakeling naar biologisch.

En de bijen profiteren van deze beweging. Nu kunnen zij verantwoord aan voeding komen en daar worden we allemaal blij van natuurlijk.

Velt

In samenwerking met ecologische tuiniersvereniging Velt vzw stelden wij een selectie van mengsels van biologische bloembollen samen.

Velt vzw: "De selectie is gebaseerd op de aantrekkelijkheid voor bijen en de verwilderende eigenschappen van de soorten, zodat het onderhoud beperkt blijft"

Velt vzw kiest voor Natural Bulbs als jarenlange partner voor de samenaankoop van biobollen.

Velt vzw: "We selecteerden Natural Bulbs op basis van de volgende criteria"

  • Ruim aanbod van biologisch geteelde bollen, bij voorkeur uit meerjarige teelt
  • Focus op bollen die geschikt zijn als voedselleverancier voor bijen en andere bestuivers
  • Ecologische verpakking van de bollen
  • Logistieke draagkracht en ervaring

Natural Bulbs

Je kunt bij Natural Bulbs als leidende groothandel in biobloembollen prima grotere aantallen bestellen. Er worden mooie mengsels samengesteld en verder vind je de bollen per soort bij het overzicht van onze producten, klik op het product om de bulkverpakking te vinden. Levering geschiedt op verzoek zeer snel. Bestellen kan direct vanuit deze webwinkel.

Indien je meer dan 100m2 wilt beplanten, neem dan eerst contact op met 1 van onze beplantingsadviseurs:

Robert Heemskerk
Rob van Reisen
T: +31 (0) 23-5477900
smile@naturalbulbs.nl

CONTACTFORMULIER

Alle biologische bollen en planten geleverd door Natural Bulbs worden gecertificeerd door Skal.

NL-BIO-01

Amsterdamse burgemeester van der Laan ontvangt 10.000 biologische bloembollen

Jan 2016 - Amsterdamse burgemeester van der Laan ontvangt 10.000 biologische bloembollen van biologische sierteelt groothandel Natural Bulbs, JubHolland en Partij voor de Dieren.

Vanaf nu worden alleen nog biologische bloemen geplaatst in de openbare ruimte van Amsterdam. Dit is een grote verandering ten opzichte van de ouderwetse bollenteelt die momenteel nog wordt gebruikt. Amsterdam is de eerste gemeente die deze overstap maakt. Johnas van Lammeren, de leider van de PvdD in Amsterdam, is blij met deze ontwikkeling. Hij zegt: "Dit is een grote stap voorwaarts omdat er bij biologische teelt geen landbouwgif wordt gebruikt. We hopen dat meer gemeenten dit voorbeeld zullen volgen. Dit kan leiden tot een omslag in de sierteelt en een snelle groei van de vraag en het aanbod van biologische, gifvrije bollen. Hierdoor zullen biologische bollen ook makkelijker te koop zijn in bloemenstallen."

Ga naar assortiment