Werken bij Natural Bulbs

Over Natural Bulbs

Door heel Europa zorgen wij voor blije bijen en mensen dankzij een verantwoorde manier van tuinieren. Doordat wij uitsluitend biologisch geteelde bloembollen, planten en zaden verzenden, zijn wij de erkende specialist. Natuurliefhebbers vertrouwen ons vanwege het meest uitgebreide biologische sierteelt assortiment en onze missie om in heel Europa tuiniers bewust te maken van de noodzaak om van kunstmest en chemische middelen af te blijven en juist goed voor het bodemleven te zorgen in samenwerking met de natuur.

Waarom in een kleinere organisatie werken?

Voor de meesten van ons geldt dat we ongeveer veertig jaar van ons leven werken. Het is een gemiste kans als we dat beleven als ‘moeten werken’. Als je doet wat je leuk vindt en waar je goed in bent, draagt werk in belangrijke mate bij aan je levensgeluk. Bij ons ken je iedereen in het bedrijf en zit je aan tafel bij het maken van de belangrijke beslissingen. Zelfstandigheid: soms leer je van een ander door te observeren, maar soms leer je meer van een doel voor ogen hebben en zelf moeten nadenken op welke wijze je het vraagstuk gaat oplossen. Dat laatste kan in een kleinere onderneming juist heel goed. Vooral indien je niet in 1 hokje geplaatst wil worden zoals in grotere organisaties vaak gebeurt.

Wat we zoal bieden?

  • Ruimte om te leren en te groeien
  • De voldoening om mee te bouwen aan de groeiende interesse in ecologisch tuinieren
  • Bijdrage aan een eventuele opleiding
  • Een marktconform salaris en pensioenregeling CAO Bloembollengroothandel
  • Uitzicht op een vaste aanstelling na een proefperiode

Stuur ook je open sollicitatie indien je oriënterend kennis wil maken, misschien pas jij perfect bij onze missie!

Vacature: inpakker bloembollen (seizoenswerk)

Wat ga je doen?
Klanten blij maken door onze bloembollen verzorgd handmatig te tellen en verpakken in duurzame papieren zakjes. Met collega's samen zorgen voor een fijne werksfeer.

Wanneer?
We starten eind juli met verpakken en het seizoen loopt door tot begin december. Daarna starten we pas weer half februari.

Past dit werk bij jou?
Je hoeft geen werkervaring te hebben, maar dient wel accuraat en zorgzaam te zijn met een opgewekt karakter.

Uren per dag of week?
Je kunt parttime of fulltime werken bij ons, liefst minimaal 3 x 4 uur of tot 40 uur per week.

Verdiensten?
Die zijn goed, conform CAO Groothandel in de Bloembollen. Wij vullen aan met reiskosten voor mensen die hele dagen werken.

Meer weten en interesse?
Neem direct contact op met ons via de mail aan smile@naturalbulbs.nl
Je kunt je richten tot Rob van Reisen (hoofd logistiek) of whatsapp met hem op 06-51897781.