• Krokus Sativus (Saffraan) - BIO
  • Krokus Sativus
  • Krokus Sativus (Saffraan) - BIO

Krokus Sativus (Saffraan) - BIO

  • A8001

Biologische saffraan krokus. Deze herfstbloeiende krokus Sativus is een bijzondere bloembol omdat ze geplant in augustus / begin september nog in het najaar bloeien. En aan de stampers zit saffraan. Dat is ongeveer net zo duur als goud. Een smakelijke specerij en kleurstof. 100% biologisch geteeld.

12 bollen per zak. (of selecteer de voordeelzakken bij inhoud)

Reserveer nu en ontvang de saffraankrokus vanaf half augustus 2020, of samen met uw voorjaarsbloeiers zsm begin september. Verzending €4,95 gratis vanaf €39. 100% Blijheid garantie.

€ 5,50
Inhoud
Aantal

De biologische saffraan bollen die u bij ons koopt vermeerderen zich elk jaar opnieuw in de grond en daarom kunt u tot zo'n 4 a 5 jaar op rij uw eigen saffraan oogsten waarbij de oogst elk jaar vermeerderd. Na deze periode kunt u de bollen rooien en weer op een ander stuk grond herplanten. Zo hoeft u dus maar 1 keer bollen te kopen om daarna vele jaren saffraan te oogsten. Deze krokus is eerder bijzonder dan dat hij het uitzonderlijk goed doet. Wat de bloei zeker helpt, is ze op een zonnige plaats zetten waar de grond vrij warm wordt en zeer goed waterdoorlatend is. Plant ze in doorlatende grond in de zon of beter nog in een pot die je in de late herfst weer naar binnen kunt halen!

Natural Bulbs
A8001

Specificaties

Kleur
Paars
Hoogte
Laag
Bloeiperiode
herfst okt-nov
Plantmaanden
aug-begin sept.
Bloembol
Topkwaliteit
Kweker
BIOLOGISCH NL-BIO-01
Voorkeur plaatsing
zonnig

Specifieke referenties

ean13
8719481060473