• Krokus Sativus (Saffraan) - BIO
  • Krokus Sativus (Saffraan) - BIO
  • Krokus Sativus
  • Krokus Sativus (Saffraan) - BIO
Krokus Sativus (Saffraan) - BIO

Krokus Sativus (Saffraan) - BIO

  • A8001

Biologische saffraan krokus. Deze herfstbloeiende krokus Sativus is een bijzondere bloembol omdat ze geplant in augustus / begin september nog in het najaar bloeien. En aan de stampers zit saffraan. Dat is ongeveer net zo duur als goud. Een smakelijke specerij en kleurstof. 100% biologisch geteeld.

12 bollen per zak. (of selecteer de voordeelzakken bij inhoud)

Einde seizoen

€ 5,99
Inclusief belasting
De prijs incl. btw is afhankelijk van de belasting in uw land. Na invoeren van uw adres ziet u de voor u geldende tarieven.
Uitverkocht

De biologische saffraan bollen die u bij ons koopt vermeerderen zich elk jaar opnieuw in de grond en daarom kunt u tot zo'n 4 a 5 jaar op rij uw eigen saffraan oogsten waarbij de oogst elk jaar vermeerderd. Na deze periode kunt u de bollen rooien en weer op een ander stuk grond herplanten. Zo hoeft u dus maar 1 keer bollen te kopen om daarna vele jaren saffraan te oogsten. Deze krokus is eerder bijzonder dan dat hij het uitzonderlijk goed doet. Wat de bloei zeker helpt, is ze op een zonnige plaats zetten waar de grond vrij warm wordt en zeer goed waterdoorlatend is. Plant ze in doorlatende grond in de zon of beter nog in een pot die je in de late herfst weer naar binnen kunt halen!

A8001

Specificaties

Kleur
Paars
Hoogte
15-25cm
Bloeiperiode
Laat najaar (okt-nov)
Leveringsmaanden
sep-dec
Bloembol
Topkwaliteit
Kweker
BIOLOGISCH NL-BIO-01
Voorkeur plaatsing
Zonnig
Plantinstruktie saffraan
aug-sep planten in pot of warme bodem

Specifieke referenties

ean13
8719481060473