Moederdag

Bewuste cadeau ideeën voor al​le mama's

Moederdag gaat om kusjes,  knuffels, ontbijtjes op bed en bloemen. Regel jij de kusjes, knuffel en het ontbijt, dan kunnen wij de bloemen voor je verzorgen.
En dan niet zomaar een bosje zoals bij de supermarkt, deze moeten nog in de grond! Voordeel is wel dat je moeder een blijvende herinnering aan dit Moederdag cadeau krijgt in haar tuin of in potten op het balkon. Lees meer of ga snel naar de producten.

Biologische bloembollen en planten

En dan maken we het nog een beetje specialer en bewuster voor je. Al onze bloembollen en planten zijn 100% biologisch geteeld en hebben zelfs het biologisch keurmerk. Geteeld met liefde voor de natuur en dus zonder chemische bestrijdingsmiddelen! Een Moederdag cadeau met een kleine boodschap over de levende natuur! Moet kunnen toch? 
Jij eet toch ook liever aardbeien uit de moestuin van je moeder die gegarandeerd pesticide-vrij zijn? Wij weten het wel... 

Moederdag cadeau selectie

​Om het makkelijker te maken  om een mooi Moederdag cadeau uit te zoeken, hebben we een paar mooie bloemen en planten uitgezocht, waarvan wij al weten dat jouw moeder ze prachtig zal vinden. Een "bloembollen mix speciaal voor moeders", die bijen en vlinders aan trekken, maar ook vaste planten die nog heel veel Moederdagen mee zullen gaan. Moeders moestuin hebben we zeker niet overgeslagen. En speciaal voor het budget van de kleintjes: 100% biologische zaden. En weet je het echt niet meer, dan hebben we een cadeau kaart als laatste redmiddel! Wel even zelf de cadeaubon nog in elkaar knutselen!


Bekijk onze selectie:

Multi Category Product Snippet