Agastache 'Blue Fortune' - BIO

  • B8003

Deze plant staat ook bekend als de anijsnetel, dropplant of Koreaanse munt. Deze namen zijn terug te leiden naar de bekende anijsachtige geur. Dropplanten zijn goede insectentrekkers. Zo help je de bijen, hommels en vlinders. Biologisch geteeld.

Bewortelde plant in pot met ecologisch bodemleven (of kies de aanbieding per 3 stuks)

Bestelbaar voor levering vanaf half maart 2022. Blijheid gegarandeerd of uw geld terug. Verzending € 4.95 of gratis vanaf € 39

€ 8,99
Inclusief belasting
De prijs incl. btw is afhankelijk van de belasting in uw land. Na invoeren van uw adres ziet u de voor u geldende tarieven.

Volumekorting

Aantal Prijs U bespaart
3 € 7,99 Tot € 3,00
Aantal

Agastache 'Blue Fortune'

Biologische Dropplant, Anijsnetel

EETBARE GEDEELTE VAN DE PLANT

bloem en blad

De Dropplant is een Munt-achtig kruid, waarvan de bladeren, die aan vierkante stengels groeien, een heerlijke, typische Anijssmaak hebben, maar de geur is die van echte drop. De Apache-Indianen gebruikten deze plant als medicijn, o.a. bij hoest, koorts en diarree. De zachte en naar Anijs smakende bladeren worden fijn-versneden gebruikt als aromatische smaakmaker in salades. De bladeren zijn ook zeer geschikt voor heerlijke en heilzame Munten kruidenthee. De Dropplant heeft toortsvormige bloei-aren (20-25 cm lang), rondom gevuld met talloze kleine ‘mini’-Lipbloemen, die zo een dikke ‘kaars’ vormen. Deze bloempjes kunnen makkelijk los-gewreven worden, om dan als ‘strooi-bloemetjes’ te gebruiken voor garnering. Snijbloem, Bijen aantrekken, Vlinders aantrekken, Aromatisch.

Natural Plants
B8003

Specificaties

Geschikt voor
bijenvriendelijk en eetbare plantdelen (lees instructies)
Groep
vaste planten
Kleur
Blauw
Hoogte
90-100cm
Bloeiperiode
Zomer en Najaar (jul-nov)
Leveringsmaanden
maart-mei
Kweker
BIOLOGISCH NL-BIO-01
Leverwijze
bewortelde plant op pot
Vorstgevoeligheid
winterhard