Aster 'Asran' - BIO

  • B8008

De lila Aster Asran is een favoriet voor de bijen! Deze plant is ook bestand tegen zoute wind en is dus zeer geschikt voor tuinen aan de kust. Biologisch geteeld.

Bewortelde plant in pot met ecologisch bodemleven (of kies de aanbieding per 3 stuks)

Bestelbaar voor levering vanaf half maart 2022. Blijheid gegarandeerd of uw geld terug. Verzending € 4.95 of gratis vanaf € 39

€ 8,99
Inclusief belasting
De prijs incl. btw is afhankelijk van de belasting in uw land. Na invoeren van uw adres ziet u de voor u geldende tarieven.

Volumekorting

Aantal Prijs U bespaart
3 € 7,99 Tot € 3,00
Aantal

Aster Asran

Biologische Aster

Asters vormen een groot geslacht van vaste planten. Voor ieder wat wils, in allerlei kleuren en hoogtes. De meeste Asters willen volle zon en het liefst een wat rijke goed doorlatende grond die voldoende vochtig blijft. Na de bloei afknippen om een mooie pol te houden. Om de 3 jaar de Aster even opnemen en de buitenste delen herplanten.

De hoge soorten Aster voor in de border laten zich goed combineren met andere planten met een natuurlijke uitstraling zoals bijv. Pimpernel (Sanguisorba), Moerasspirea (Filipendula), Lampenpoetsersgras (Pennisetum), Brandkruid (Phlomis) en Herfstanemoon (Anemone).

Kleur: Lichtviolet Vochtbehoefte: Droog, Normaal Afstand / Aantal: ± 45 cm / ± 5 per m²

Natural Plants
B8008

Specificaties

Geschikt voor
bijenvriendelijk
Groep
vaste planten
Kleur
Paars
Hoogte
70-80cm
Bloeiperiode
Middellaat zomer (aug.-sep.)
Leveringsmaanden
maart-mei
Kweker
BIOLOGISCH NL-BIO-01
Voorkeur plaatsing
Zon en halfschaduw
Leverwijze
bewortelde plant op pot
Vorstgevoeligheid
winterhard