Gaura 'Sparkle White' - BIO

  • B8012

Biologische Prachtkaars - Gaura lindheimeri 'Sparkle White'. Met deze Prachtkaars met helder witte bloempjes maak je ook de vlinders blij. Biologisch geteeld.

Bewortelde plant in pot met ecologisch bodemleven (of kies de aanbieding vanaf 3 stuks)

Bestelbaar voor levering vanaf half maart 2022. Blijheid gegarandeerd of uw geld terug. Verzending € 4.95 of gratis vanaf € 39

€ 8,99
Inclusief belasting
De prijs incl. btw is afhankelijk van de belasting in uw land. Na invoeren van uw adres ziet u de voor u geldende tarieven.

Volumekorting

Aantal Prijs U bespaart
3 € 7,99 Tot € 3,00
Aantal

Gaura Sparkle White

Biologische Prachtkaars- Gaura lindheimeri 'Sparkle White'

Prachtkaars is een onmisbare plant vanwege de ongekend lange bloei tot laat in het najaar. Meestal overleeft Prachtkaars onze winters wel, zeker indien u deze voor de winter nog wat extra bescherming tegen vorst geeft. Volgens de Botanica is ze winterhard tot zone 5 (-28gr.) De sierlijke bloemen van Prachtkaars lijken op vlinders.

Pas Prachtkaars toe in plantenbakken of als 'toevallige' plant langs de bestrating van pad of terras. De plant is ook heel geschikt om gaten in de border op te vullen, bijv. waar voorjaarsbloeiende bollen hebben gestaan. In een droge prairietuin is Prachtkaars mooi in combinatie met siergrassen, Aster (Aster), Duizendblad (Achillea), Zonnehoed (Echinacea, Rudbeckia) en Bergamotplant (Monarda).

Kleur: Wit

Vochtbehoefte: Droog

Afstand / Aantal: ± 30 cm / ± 11 per m²

Natural Plants
B8012

Specificaties

Geschikt voor
bijenvriendelijk
Groep
vaste planten
Kleur
Wit
Hoogte
50-60cm
Bloeiperiode
Hoogzomer (jul.-aug.)
Leveringsmaanden
maart-mei
Kweker
BIOLOGISCH NL-BIO-01
Voorkeur plaatsing
Zon en halfschaduw
Leverwijze
bewortelde plant op pot
Vorstgevoeligheid
winterhard